Rik Verheye: kwaad!

by

Straf, he. Die heldhaftige vertelling van de mij volledig onbekende acteur Rik Verheye die een “overjaarse spice girl” eens goed de les wist te lezen. Ik heb oprecht genoten van de passage waar hij kordaat de spelling van zijn familienaam corrigeert. Verheye. Zonder -n. BAM! Daar had ze niet van terug, met haar Botox en haar Range Rover.
Hij snauwde haar zelfs baldadig toe de flikken te bellen. Faut le faire!
En alsof dat nog niet genoeg was, blijkt Verheye niet enkel geboren te Knokke, maar… een “echte Knokkenaar“. De politie bevestigt het! BAM! En de vrouw in kwestie is een “aangespoelde“. Geen spaander laat hij heel van haar. Hij is de Julius Caesar die een totaal ontredderde en vernederde Vercingetorix door de straten van Rome drijft. Het volk juicht! De meute brult! Het Grote Gelijk zegeviert. Verheye (zonder -n) heeft een certificaat en dat mogen we allemaal weten!

Er zijn lompe mensen op de wereld. Dat is vervelend, maar als twee lompe mensen elkaar uitschelden op de parking van de supermarkt, dan is dat topentertainment. Ik ben blij dat verheye kritiekloos een forum krijgt om zijn rol in dit moddergooigevecht toe te lichten. HLN kopieerde zijn Facebook-post alsof het Groot Nieuws was.

De enige die hier iets bij gewonnen heeft, is de adverteerder.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s


%d bloggers liken dit: