Radical Dance Faction – “Rogue Trooper”

by

 

 

Radical Dance Faction speelde live tijdens de Alternatieve Boekenbeurs in Gent. Dat is een beurs voor de meer kritische publicaties die je niet zo gemakkelijk in de gewone boekenwinkels gaat vinden.

Je kan er boeken en tijdschriften scoren over anarchisme, antiglobalisme, directe actie, anti-militarisme, politieke filosofie, radicaal milieu-activisme en dergelijke meer. Ik herinner mij nog levendig de tijd dat je dat soort dingen via De Post moest bestellen via allerlei -eerder obscure- postordercatalogi. Zwart & Rood in België was wel wat groter en voor Engelstalige zaken en iets hogere portkosten AK Press of Active Distro in Groot-Brittannië. In Leuven is er een tijdje een soort infowinkel geweest die Tegenstroom heette. Die was oorspronkelijk gevestigd bij Los Buenos in de Parkstraat.

Andere bands op de boekebeurs, buiten Radical Dance Faction, waren AOS3 en de Leuvense anarchowavers van Donder, Hel & Hagel. Dat laatste is een beetje de reden waarom deze opname op het UD-kanaal terecht is gekomen.

 

 

 

Tags:

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s


%d bloggers liken dit: