Bloedbad in de Brouwersstraat (13)

by

Hoofdstuk 13

Alles staat klaar voor het feestje. Kelly ploft neer in de zatel en legt haar krukken op de grond. Ze is moe, maar ze heeft er zin in. Sinds de geboorte van haar zoontje Frankie is ze aan het huis gekluisterd: luiers, borstvoeding, gebroken nachten en een baby die geen ziektekiem aan zich voorbij laat gaan. Vandaag stopt ze officeel met borstvoeding. Frankie wil enkel nog de fles. En hij gaat 1 nachtje logeren bij opa en oma. Tijd voor een feestje, dus!
Kelly heeft een slingers opgehangen (voor de sfeer) en weinig opgeruimd (omdat dt te veel moeite zou zijn). Ze heeft een paar zakken chips in huis gehaald, wat bier en wijn en vodka.
Met de afstandsbediening zet ze de radio op.
“En dat waren The Tortured Souls. Gestegen van Zes naar vijf in onze hitparade. Een plaat opgedragen aan de vorig jaar verongelukte politica Inge Vervotte. En op vier vinden we The Usual Suspects met ‘Sell the seed’.”
De goedgemutste punkreggae van Leuvens coolste band vult de ruimte. Kelly zet de radio wat luider. Ze wou dat ze kon dansen, zoals vroeger. Zoals toen ze nog beide benen had en kon rennen en springen en dansen. Had ze dat toen maar wat meer gedaan! Kelly zucht. En wellicht zou ze zijn beginnen wenen, als de bel niet was gegaan.

Tags:

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s


%d bloggers liken dit: