Slachting nabij Cannibal Park (11)

by

Hoofdstuk 11

“En ik zou deze Oscar nooit gewonnen hebben zonder de hulp van mijn beste vriendin Amber”

In gedachten staat Kelly op het podium. Ze spreekt de mensen toe. En dat terwijl ze er nooit zo gek op was om voor publek te spreken. Ze was altijd eerder verlegen in een groep. Toen ze Amber leerde kennen, liet ze die vooral het woord voeren. Amber heeft een grote mond. Die weet altijd wat te zeggen. Of het nu jongens zijn of leerkrachten, of ja… zelfs de dingen die haar hier opgesloten houden.. Ook die zou Amber wel eens stevig op hun plaats zetten. Een rake opmerking hier en een spitse oneliner daar. En hopla. Was Amber nu maar hier, eigenlijk.

Door een waas kijkt Kelly de kamer in. Alles beweegt, maar als in slow motion. Alsof ze op een vliegend tapijt heel langzaam door de kamer zweeft. Ze hoort bijna niks. De geluiden komen van ver, alsof ze eerst door een tunnel moeten komen en daar gedempt en vertraagd worden. Kelly ziet een aantal gedaanten. Komen er altijd meer? Ze ziet hoe ze van plaats wisselen, hoe hun handen graaiende tekeningen maken over haar lichaam en hoe hun vuile vingers strepen trekken op haar huid.

“Zo stoned als vandaag ben ik nog nooit geweest”, lispelt ze haast onverstaanbaar.

De gebochelde man die net zijn met zaad besmeurde penis uit haar vagina terug trekt, kijkt even op. Hij doet teken naar de jongen en de oude man. Ze maakt lawaai, lijkt hij te willen zeggen.
De oude man neemt nog een behoorlijke hap van Kelly’s afgezaagde been en geeft het dan door aan de jongen. Vervolgens staat hij op om het vuile stuk stof te pakken. Hij doopt het opnieuw in het verdovende middel en drukt het stevig op Kelly’s gezicht.
En dan is ze weer het gelukkigste meisje van de wereld.

Tags:

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s


%d bloggers liken dit: