De eerste inzendingen voor Stembrieforigami 2010

by

Stem niet, vouw zelf

Ze zijn er! Ze zijn er! De langverwachte Eerste Inzendingen voor Stembrieforigami 2010 zijn aangekomen en wel op 6 juni om 6 uur en 6 minuten! Hoe toevallig! De elektronische postbus van ons hoofdkwartier puilt uit. Het feest der selectie kan beginnen.

stembrieforigami 2010

Bovenstaande Bloemrijke Omgeving (BBO) was de ideale setting voor dit eerste fotografisch meesterwerk. In de categorie “militaire en burgerluchtvaart” vervaardigde deelneemster Gwendolyn R. uit Leuven dit leuke werkje getiteld “Bin Laden’s vegan Airstrike“.

stembrieforigami 2010
Ook Lorin P. (uit datzelfde Leuven)deed zijn inspiratie op in de categorie “militaire en burgerluchtvaart”. Hij vouwde deze puike replica van de “Aichi E13A“, een watervliegtuig van de Japanse Keizerlijke Marineluchtmacht tijdens de Tweede Wereldoorlog. Lorin toonde zijn creativiteit door de typerende dubbele drijvers achterwege te laten.
Goed gedaan, Lorin! En bovendien: historisch correct!

Stembrieforigami 2010

Sociaal isolement

Sociaal Isolement. Een play mobil in een opgerolde oproepingsbrief (OO). Eigenlijk zouden we dit niet als origami mogen beschouwen, maar omdat deelemer Emmily T. uit Sint-Joris-Weert gedurende twee dagen haar straat liet afzetten om de perfecte foto te kunnen maken, knijpen we een oogje dicht. Arty, maar gelukkig ook farty!

stembrieforigami

Ik weet eigenlijk zelf niet zo goed of ik nu een X-WING of een TIE-fighter gemaakt heb“, mailt Atricia Eysens (vermoedelijk een pseudoniem) ons, “Maar ik was wel in een sci-fi stemming toen mijn oproepingsbrief in de bus viel.”
Dat respecteren wij, Atricia, maar wij denken dat je een Viper gemaakt hebt ui Battlestar Galactica. En hoe cool we Starbuck ook vinden, niemand kan op tegen Wedge Antilles of zelfs Han Solo. Toch bedankt voor je deelname!

stembrieforigami

Ik ben begonnen aan een kikker, maar toen dacht ik: ik maak er een zeester van. En omdat het toen leek op een koffiekoek, ben ik maar verder in die richting blijven werken.
Spijtig voor Noël S. is er in “Stembrieforigami 2010” geen categorie Koffiekoeken voorzien. Je bijdrage trekt op geen zak, Noël. Maar toch fijn dat je hebt geprobeerd!

Stuur ook jouw Puike Deelname (PD) naar mcpvc666@hotmail.com.

Stembrieforigami beukt aars!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s


%d bloggers liken dit: