Stembrieforigami 2010

by

Photobucket

We rennen vol ongeduld naar de brievenbus. Elke ochtend opnieuw. Maar telkens stelt de dienst burgerlijke stand van onze gemeente weer teleur.
Peter Post bracht enkel de folders van Colruyt en Bart Smit. Ook niet te versmaden, daar niet van, maar niks kan op tegen de absolute uitdaging voor elke figuurvouwer, de Mount Everest van het Origami-gebeuren: de stembrief.

Honderden, zelfs duizenden, origamifanatici kijken reikhalzend uit om deel te nemen aan “STEMBRIEFORGAMI 2010”. Deze online manifestatie van vouwkunstvirtuositeit is elk verkiezingsjaar weer een ultimieme gelegeheid om de vouwcapaciteiten bot te vieren op een stuk hardnekkkig papier dat niet vierkantig is maar RECHTHOEKIG. Voorwaar geen gemakkelijke opgave!

Dankzij het communautair gekrakeel van De Slimste Mens en de mediagenieke invallen van Alexander de Grote, kunnen we onszelf trakteren op een extra competitieve strijd waarbij de Olympische spelen in het niets verbleken. En hier geldt bovendien: niet deelnemen is eigenlijk winnen.

Vouw van je stembrief een Fijn Figuurtje, fotografeer het en mail je foto’s door naar mcpvc666@hotmail.com.

We kijken uit naar je creaties!

Bekijk hier vorige edities.

Tags: , ,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s


%d bloggers liken dit: