PR-tips met André

by

André-Mutien Léonard

De mensen HATEN de NMBS, André“, zeg ik, want ik moet hem niet André-Mutien of zelfs maar ‘aartsbisschop’ noemen.
Of toch zeker 80% van de mensen HAAT de NMBS. Al de kloterij met die treinen van de laatste jaren. De wilde stakingen. Het onbeschofte gedrag van de kaartjesknippers. De

lange wachtrijen aan de loketten. De belachelijke prijsstijgingen. Nu kunt ge ervoor zorgen dat de aandacht wat verslapt voor wat betreft uw eigen affaires. Gebruik die kans in Godsnaam!

André knikt. Het is het gebaar van een oude meester die merkt dat zijn leerling het begrepen heeft. Hij heeft zelfs iets weg van de legendarische Obi-Wan Kenobi, hier in het half-donkere kaffee waar we onze Grimbergens drinken (Geen West-Vleteren, want zijn maag kan dat vort pedofielenbier niet verdragen).

Ge herinnert u Etienne Schouppe toch nog? Die met zijn gangstersmoel. Dat is nu een politieker. IEDEREEN haat politiekers. 100%. Springt mee op die kar en er kan u niks gebeuren. Zolang er maar geen van uw Paters Pederasten opkomt voor GROEN! en gans de wereld zonnepanelen aanpraat. 75% van de mensen gelooft wat EANDIS zegt en dus HATEN ze zonnepanelen.

Ik ratel nog wat door. Als populariteitsconsultant moet ik tonen dat ik op de hoogte ben van de aktualiteit. Als vriend en oud-leerling, moet ik de oude man bovendien wat moed inpraten. Zodat hij heel even zijn zorgen vergeet. Zodat hij terug het licht ziet aan het eind van de tunnel.

We nemen nog een slok van ons bier en genieten van de muziek, de sfeer en de strippers. Vooral van de strippers, eigenlijk. Want een charme-offensief plan je best in charmant gezelschap.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s


%d bloggers liken dit: