Nog strippen

by

Caroline Baldwin – André Taymans
Ondertussen heb ik de overige albums uit de reeks “Caroline Baldwin” kunnen lezen. De reeks wordt altijd volwassener. Goed gevonden vond ik ook de workaround “Mijn eerste avonturen”. Albums met deze ondertitel volgen de gewone nummering van de reeks, maar je kan ze door een extra nummering (“mijn eerste avonturen 1” en “mijn eerste avonturen 2“) als een subreeksje zien. Doordat deze verhalen zich afspelen voor Caroline seropositief werd, geven ze Taymans de ruimte om er een extra portie losbandige seks in te gooien.

Jerome K. Jerome Bloks – Dodier – Makyo
De eerste drie albums van Bloks vind ik best te pruimen. Dodier en Makyo spelen met de speurdersroman en geven hun held, een beginnnende dedective, bovendien een aantal “ergerlijke” eigenschappen (zijn brommer wordt elke twee bladzijden gestolen, hij is erg verstrooid, hij sopt zijn ontbijt in zijn koffie…) waarvan ik denk: dit moet ergens een verwijzing naar zijn. Het kan niet anders. Ik weet alleen niet waarnaar.
De dodende schaduw“, “papieren droom“, “op leven en dood” hebben ook alledrie een erg vergezocht scenario gemeen. Het zit goed in elkaar, daar niet van, maar je denkt wel:”wtf?”. Op zich niks mis mee. Ik denk wel vaker “wtf?”.

De avonturen van K3 – Roelens – Ruysberg
Hoewel ik de meisjes hun stripreeks vaan harte gun (vooral Kristel), heb ik dit eerste K3-album na vijf minuten neergelegd.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s


%d bloggers liken dit: