Pvc op Scorpio

by

In het kader van de re-release van “Le Disque d’Or des Badouins Morts” onder Creative Commons licentie wordt uw favoriete volksheld mc pvc uitgenodigd in de studio van Radio Scorpio. Het programma Netwaves voorziet op woensdag 17 februari 2010 tussen 22:00 en 23:00 uur een interview van een paar minuten.

Zoals je weet, heb ik een zwak voor Radio Scorpio en ook voor auteursrechtenvrije muziek. Het spreekt dan ook voor zich dat ik mij na een zware werkdag met veel plezier naar de Scorpio studio begeef. Enige dosissen zwaar streekbier in Het Stuk maken de terugrit een stuk draaglijker. Luisteren! Of afkomen.

Je kan Radio Scorpio ook online beluisteren.

Tags: , ,

4 Reacties to “Pvc op Scorpio”

 1. embe Says:

  ik ga weer den ambetanten uithangen, maar ’t is een gevaarlijk euvel waar de media verkeerdelijk mee kunnen uitpakken: ‘auteursrechtenvrije’ bestaat niet echt, als ik iets op een bierkaartje schrijf staat er bij wet al auteursrecht op, maar er is geen echt sexy alternatief: wij, bij netwaves, spreken van ‘vrije’ muziek en ‘copyleft’ muziek, en af en toe ‘open’ muziek, maar dat is er misschien al over. Dat was dan weer het pedagogisch praatje op de blauwe maandag. over and out

  cu woensdag,
  embe

 2. georgina Says:

  Mogen we echt afkomen? Op Scorpio?

  • embe Says:

   kom maar af, maar niet allemaal, er moeten nog een paar luisteraars zijn

  • mcpvc Says:

   @Georgina: Een Sint-Bernarduske in Het Stuk? Tuurlijk. Ik ga het daar niet laat maken want we moeten de dag daarna terug verder gaan mixen aan de UD cd (en tussendoor gaan werken uiteraard), maar als je in de buurt bent… go for it.

   @embe: Mes excuses. En tot woensdag.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s


%d bloggers liken dit: