Solidairteit stakers

by

Uit de mailbox:

Op vrijdag 22 januari, oftewel komende vrijdag, organiseert de voorlopig nog naamloze solidariteitsgroep van de Leuvense bevolking met de stakers van InBev aan het stakingspiket (Vuurkruisenlaan, Leuven) een gratis openluchtvoorstelling van ‘Capitalism: a love story‘, de nieuwste film van Michael Moore. De film begint om 19.00 uur. Bezoekers brengen best wat eigen drank mee, want in de brouwerij valt buiten een paar kuisproducten niets vloeibaars meer te vinden.

Voor meer info over de film in kwestie verwijs ik graag naar http://www.capitalismalovestory.com/ en uiteraard ook naar www.michaelmoore.com .

Voor meer info over de redenen waarom we de stakers zouden steunen, verwijs ik dan weer naar http://www.leuvencentraal.org/artikel/dehaene-wordt-slapend-rijk-door-ontslagen-bij-ab-inbev , een opsomming van feiten die het humeur niet bevorderen.

4 Reacties to “Solidairteit stakers”

 1. georgina Says:

  Waar is de tijd dat ge Cara-pils dronk…

 2. mcpvc Says:

  Als bassist van UD krijg ik nog altijd op regelmatige tijdstippen een zekere hoeveelheid CARA-pils voorgeschoteld. Stella en Jupiler drink ik alleen als er niks anders is. Thuis heb ik meestal enkeel zwaar streekbier, maar soms ook Cristal. Dat vind ik eigenlijk -ondanks de link met Heineken- de beste pils.

 3. indip Says:

  Beste mcpvc,
  als ex-limburger en indertijd wonende op de grens met Alken ga ik volledig akkoord met de stelling dat Cristal de beste pils is 🙂

 4. mcpvc Says:

  Cheers!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s


%d bloggers liken dit: