Les Baudouins Morts en de rode gallerij

by

rode gallerij

Je kan het niet goed zien, maar op deze affiche staat de naam Les Baudouins Morts samen met ensembles zoals de Internationale Nieuwe Scene, Jean Bosco Safari en Cirkus in Beweging. Er was blijkbaar ook een debat met Mia De vits en Louis Tobback.

Dit is niet een van onze beste optredens geweest, dat geef ik graag toe, maar qua plezantigheid… AMAi! Het is heel leuk om SP-militanten geërgerd de zaal te zien verlaten omdat je nummers maakt met als tekst “Je kan doen wat je wil, maar ik zeg nee. ik ga nog liever dood dan bij de SP“.

Voor de gelegenheid hebben we zelfs een nummer aangepast: tijdens “Seniorenmars I: voor pensioen en prostitutie” ging niet onze favoriete alcoholminnende Leuvense politica, maar Marcel Colla tegen de muur.

In de liner notes van onze full cd “Le disque d’Or des Baudouins Morts” schrijft Malcolm Nix hierover dat hij Johan Vande Lanotte back stage in zijn onderbroek heeft gezien. Rock’n’roll noem ik dat.

Tags:

Eén reactie to “Les Baudouins Morts en de rode gallerij”

  1. LBM-plakboek « Analoog. Says:

    […] de jongerenorganisatie van de toenmalige SP. Je hebt al eerder gelezen over dit optreden op deze paginas. De Jongsocialisten hebben LBM naar aanleiding van dat optreden ook eens geïnterviewd in hun eigen […]

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s


%d bloggers liken dit: